English Romana
Evenimente Evenimente Private
 • La Strada Film - Lansare filmului Lover Boy

  Joi 12 Mai 2011 La Strada Film - Lansare filmului Lover Boy

  Pe 5 mai  roof barul Sky Bar, din Bucuresti, a gazduit conferinta de presa care a anuntat lansarea filmului Lover Boy. In cadrul evenimentului, Ada Condeescu si George Pistereanu au prezentat afisul international al filmului, inainte de plecarea la Canees. Au fost prezenti  reporter de la 5 televiziuni nationale si alti jurnalisti.

   

 • Helvetansa - Lansarea Carl F. Bucherer

  Joi 05 Mai 2011 Helvetansa - Lansarea Carl F. Bucherer

  Carl F Bucherer este un brand global de ceasuri pe segmentul de lux, prezent in  reteua magazinelor Helvetansa. Lansarea in Romania a fost gazduita de Sky Bar, joi 5 mai. Preparatele rafinate precum fillo cups cu mango salsa, bruschete cu feta si pasta de masline, preparate din carne marinate si servite cu ananas au fost fost servite pe ceasuri de diferite dimensiuni si culori. Vinurile fine, sampania si desertul din bezea cu mascarpone si fructe de padure au intregit atmosfera rafinata a serii.

 • Lansarea oficiala IPTV marca AdNet Telecom

  Luni 25 Aprilie 2011 Lansarea oficiala IPTV marca AdNet Telecom

  ADNET TELECOM a lansat un concept inovativ si unic in Romania ce creeaza noi dimensiuni in televiziunea digitala. Lansarea oficiala a avut loc pe 23 martie 2011, la Sky Bar. Preparatele culinare oferite de SkyBar Catering, precum chicken yakitory, grilled lamb skewers, wok noodles dar si desert cu fructe de padure au incantat invitatii.

  La Sky Bar puteti urmari programele Tv  oferite de Avnet Telecom, prin intermediul serviciului IPTV (calitate a imaginii excelenta si sunet impresionant).

 • Marutisor pentru doamna Mazare (SkyBar)

  Marti 08 Martie 2011 Marutisor pentru doamna Mazare (SkyBar)

  Mama lui Radu Mazare a fost prezenta la "Happy Hour" , de Ziua Mamei. Primul interviu al doamnei Mazare pentru o televiziune a fost realizat de catre Catalin Maruta la Sky Bar. Primarul Constantei i-a raspuns mamei cu o surpriza, continuand seria  MĂRUŢişoarelor de la "Happy Hour" şi i-a facut o dedicaţie muzicală.
  Video

 • Petrecere lansare - MANLY.RO

  Vineri 28 Ianuarie 2011 Petrecere lansare - MANLY.RO

  Petrecerea de lansare a Manly.ro Romania a fost un real succes si un moment de bucurie pentru toti cei prezenti.  Mancarea a fost delicioasa, bautura a curs, iar muzica pusade DJ  a facut senzatie. Invitatii, oameni frumosi, sociabili si pusi pe distractie , s-au simtit excellent.

 • Tiffin University Business Club- Christmas Party

  Joi 09 Decembrie 2010 Tiffin University Business Club- Christmas Party

  Tiffin University Business Club-TUBC si-a reunite membrii la o petrecere-eveniment pentru a sarbatori Craciunul si sarbatorile de iarna. Sky Bar a fost gazda acestui eveniment care a fost un real succes din punct de vedere al rafinamentului, bunului gust si distractiei.

 • Opening Party-Food Above The City

  Vineri 26 Noiembrie 2010 Opening Party-Food Above The City

  Cele mai noi si interesante retete din meniul Above the City au fost lansate pe 26 noiembrie, la Sky Bar. Atat vedetele, cat si jurnalistii au gustat din savuroasele preparate. Bianca Ionita a fost gazda evenimentului iar invitatii speciali au fost Oana Roman, Ela Voineag, make-up artistul Maria Pauna, designerul Laura Lazar, Claudia Patrascanu, Raluca Tataru.

   

 • Jagermeister Party

  Vineri 15 Octombrie 2010 Jagermeister Party

  Petrecerea Jagermeister Party a fost gazduita de Sky Bar.

 • Hawaiian Party

  Duminica 29 August 2010 Hawaiian Party

  O petrecere special creata pentru cei care au ramas cu gandul la vara, pentru a sarbatori in stil hawaiian ultimul week-end din anotimpul cald.

 • Magic Night

  Marti 20 Iulie 2010 Magic Night

  Alin Blain a realizat un show de zile mari in locatia Sky Bar si apoi s-a asezat la mesele invitatilor pentru a-i uimi cu trucuri impresionante.